Bora Bora
Bora Bora

Promotie! 166,50 RON cu TVA

Disponibilitate: In stoc


Info
  • Tip: Joc de baza
  • Designer: Stefan Feld
  • Nr minim jucatori: 2
  • Nr maxim jucatori: 4
  • Mecanica de joc: zaruri, plasare muncitori
  • Varsta minima: 12
  • Durata (minute): 90
  • Limba joc: Independent
  • Limba regulament: Engleza, Franceza, Germana

Noul joc al lui Stefan Feld, creatorul The Castles of Burgundy si Trajan

Dezvolta-ti satul si calatoreste intre insule

Actiuni activate prin alocare de zaruri

Protejeaza-ti cartile: Sleeves Arcane sau FFG

 

 

Descriere

Cauta-ti norocul si descopera misterele insulelor din Pacificul de Sud in centrul carora domneste mareata Bora Bora! Calatoreste de pe o insula pe alta, construind colibe pentru curajosii barbati si femei din tribul tau, descopera zone propice pentru pescuit si pentru strangerea scoicilor. Trimite-ti preotii in temple si strange ofrande pentru a intra in gratiile zeilor.

In Bora Bora, jucatorii folosesc zaruri pentru a efectua o varietate de actiuni ce necesita planificare tactica si o viziune in perspectiva. Actiunile sunt aplicate alocand pe rand zaruri pe token-uri de actiune. Poate castiga doar cel care va fi atent la cursul jocului si va aplica cea mai eficienta strategie. 

Gaseste echilibrul intre constructia satului tau, cresterea populatiei si acumularea punctelor de victorie!

 

Regulament

 

 

Prezentare video

 

 

 

Premii

-

Componente

* 1 tabla de joc


* 30 materiale de constructii


* 60 carti zei


* 4 table de joc individuale


* 48 colibe


* 16 preoti


* 8 jetoane


* 12 zaruri cu 6 fete


* 267 token-uri mixte


* 1 regulament

Produse similare

Comentarii

Medie:
Atmosfera
Gameplay
Nota finala
De laTitluComentariu
2013-02-25 Andrei aureliano P. Bora Bora e un joc cu o harta vesela, colorata. O combinatie reusita intre Trajan si The Castles of Burgundy cu un nou twist in a folosi zarurile. Este un joc cu o multime de optiuni de-a face puncte.
Pe harta exista o zona in care te poti extinde cu colibele, o zona in care primesti puncte pentru tatuajele barbatilor, o zona unde iti poti trimite preotii la templu, o zona din care iti iei bijuterii, o zona din care iti iei bonusuri si o zona in care iti iei barbati si femei.
Jocul are trei faze. O prima faza in care dai cu cele 3 zaruri si iar valoarea lor iti permite sa faci anumite actiuni. Daca mai exista un zar pe un tile de actiune, cel care pune al doilea zar trebuie sa puna unul cu valoare mai mica de cat zarul existent. In a doua faza fiecare jucator alege sa faca actiuni cu femeile si barbatii pe care i-a plasat pe tabla lui. A treia faza este o faza de scoring in care primesti puncte pentru diverse actiuni facute in prima faza. Pe langa asta mai poti cumpara cu scoici diverse bijuterii care iti pot da puncte si poti completa anumite tile-uri de bonus. Este un joc foarte interesant ca si optiuni si chiar daca in 4 jucatori pare cel mai echilibrat merita jucat si in 2-3 jucatori.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs


Total 0,00 RON

Cos Plateste